Дом > 2 . Старвуд хотели

Старвуд

Старвуд хотели и одмаралишта широм света, Inc.is америчка компанија хотела и забавним са седиштем инСтамфорд, Цоннецтицут.Оне од wорлданд #39; с највеће компаније у хотелу, то је власник, послује, франсизе и управља хотелима, одмаралиштима, Бање, станова и одмор власништво својства у оквиру својих 11 у власништву брендове. Од 1 децембра 2014, Старвуд хотели и одмаралишта у власништву, успео или мексицком преко 1 200 својства запослено је више од 180,400 људи, од којих отприлике 26% запослено је у Сједињеним Државама.

Имали смо част да буде добављач за брендове испод.

Вестин

Вестин хотели и одмаралишта Марка је Старwооданд #39; с највеће скупим хотелима и одмаралиштима бренд. То је купљен од стране Старвуд 1994, а такође је најстарији бренд унутар Старвуд, која датира из 1930, а и даље настављају са тим.

Схератон

Схератон је Старwооданд #39; с андqуот; флагсхипандqуот; бренд , пружајући луксузан хотел и одмаралиште смјештаја. То је почео са радом 1937 и продат Старвуд 1998 године од стране ИТТ. Такође у оквиру Љеридану Бренда су 7 одмор власништво својства.

Луксузна колекција

Луксузна колекција бренд је почела 1994 године када ИТТ Љератон је купио власничког удјела у пуњена (фирмом Компањиа Италиана Гранди Албергхи или италијанска компанија за Гранд хотела), ланац супер елитне италијанске на основу међународних хотела који је у власништву знатан број wорлданд #39; с најпознатијих и ексклузивним хотелима. Тих хотела, као и један број опремљеној Схератон хотела, онда су рекламирали као ИТТ Схератон луксузни хотели. Након што је Старвуд купио Схератон, успостављена је одвојена Бренд идентитет луксузни прикупљањем и проширио.

И ИТТ Љеридану и касније Старвуд стално ЦИГАанд #39; с оригинални лого (четири коњи у Св. Марка) за Тхе луксузних колекција бренд лого до 2010; сваку колекцију луксузних хотела сада користи свој логотип. Многи хотели у Тхе луксузне колекције су мање локале у конвертованој палата или друге значајне зграде, други су обновљене историјски хотели.

Конфузан као, неке хотеле у Тхе луксузне колекције које су првобитно биле спадају у групу ИТТ Љеридану луксуз је наставио своје Љеридану име када луксузна дивизија је окренуо као потпуно одвојене бренд под Старвуд. Постоје четири таква хотела преостало данас, операциони са именом Схератон, али није технички део Схератон. Ови хотели су тхеСхератон Адис (Адис Абеби, Етиопија) "," Љератон Гранде нажи жемо се у (Бангкок, Тајланд) "," Хотел Схератон Потеклу (Албуфеира, Португал), "и" Хотел Схератон Кувајт (град Кувајт, Кувајт).

Део колекције, краљевски апартман, атХотел, председник WилсонинГенева, куповина теретиће атУС 65 $, 000пер ноћ, наведен је на број 1 на Wорлданд #39; с 15 највише скупе апартмане листа који је направио ЦНН иди у 2012.
4 поена које је Схератон

1995 године под Љеридану Гроупанд #39; с бренд, овај бренд је скуп блип хотеле који је заменио Схератон Инн под-Марку Схератон.

W хотели

W хотели је Старwооданд #39; с луксузни Бутик хотела бренд, генерално пласирао је према млађој публици. Покренута је 1998 године са W Неw, конверзија старог Дорал Инн хотела у 541 Леxингтон авенији на Манхаттану, а бренд је од тада проширила са преко педесет хотели и одмаралишта широм света.

Иако хотели крећу се од својства новоизграђеној адмиралски брод до скромнији конверзије од претходне хотела, имају заједничку тему од резервних, минималистмодерн декор и кука, неформалну имена за категорије собе и јавне области. На пример, холовима од свих хотела су познате као андqуот; Дневна Роом.андqуот; W хотели покушати да укључите слово W, где год је то могуће - вода у базену је познат као андqуот; Wетандqуот; домарка је познат као андqуот; Како год Wхеневерандqуот; веш торбу у свакој соби је познат као андqуот; Wасхандqуот ; и тако даље.

Ст . Регис


Ст . Регис је Старwооданд #39; с главном луксузни бренд, покренут 1999. Названа је по Ст. Регис Хотелин Неw Yорк, која је изграђена 1904 инМанхаттанат 5 и 55 улици бyЈохн Јацоб Астор ИВ, који је такође основао у хотелу Асториа (која је касније постала тхеWалдорф-Асториа Хотел) и који је умро 1912 на тхеРМС Титаник. 1930 .-тих , глава бартендерФернанд Петиот, представио тхеБлоодy Марyцоцктаил. У Ст је била Схератон из 1966, и прати луксузан рестаурације од 1985 до 1991 године, био је део ИТТ Љеридану луксузна дивизија док није постала камен темељац и окосница Старwооданд #39; с нови бренд. Бренд је тренутно налазе на четири континента са укупно нафтовода од 57 хотела оперативни и потписана од априла 2016.

Ле МéридиенЛе Мéридиен је основано бyАир Францеин 1972 и продат Старвуд 2005 године, по ком тренутку заснованог у Великој Британији. Има укупно 137 својстава послују или у нафтоводу широм света, са њеног првог својства бити Ле Мéридиен Етоал у Паризу, Француска. Ле Мéридиен постављен као Марка на горњем ексклузивно у хијерархији Старвуд и нуди својства који има муда ка уметности"," Дизајн "и" локални дестинацију, са сваком хотелу прилагодили на одговарајућој локацију са намером од андqуот; откљуиавању дестинатионсандqуот; за госте. Одређене локације понуду гости бесплатан приступ арт галерије и музеји кроз сарадња и партнерства. Ле Мéридиен има партнерство са италијанском кафом печење цомпанyИллy, служи и промовисање Иљија брендиране кафе и производи у целом свом хотелима широм света.

На јарболе, визију W хотели

Застава подигнута је средином скале, урбани стил посао / Бутик хотела бренд. Бренд покренута је 2005 године, у вези са W слична 4 поена које је Схератон и своје и #39; бренд парентанд #39; Схератон.