Дом > 16 . Марко Поло

Марко Поло хотели


Марцо Поло Хотелс(Цхинесе:馬哥孛羅酒店集團) је ахотелманагемент компанија, на основу инХонг Конгтхат оператесхотелсинХонг Конг, Цхинаанд тхеПхилиппинес. Своје хотеле у Хонг Конгу су сви налази wитхинХарбоур ЦитyинТсим Сха Тсуи,Коwлоон.Ит је аwхоллy у власништву субсидиарyофWхарф (Холдингс) ограничен. Своју фирму и #39; с председник исСтепхен Нг, директор и извршног директора офWхарф (Холдингс) ограничен.

Компанија је основана у Хонг Конг 1986. Пратећи успех свој први 664-соба адмиралски брод Марко Поло Хонг Конг Хотел и раст азијске економије, компанија је отворила још два хотела у Хонг Конгу: Гатеwаy хотелска 433 соба 1982 и 393-собу хотела принц 1984. Сва три својства су део офХарбоур град, Хонг Конганд #39; с највеће у куповину и комерцијални центар.

Три хотеле у Хонг Конгу у почетку обављала групи полуострва у Хонг Конгу, подружница Хонг Конг андамп; Хотели у Шангају. 1986 Wхарф одлучио, с обзиром на комерцијални успех три хотела, да почне своје хотелске Менаџмент компаније под именом Марцо Поло Интернатионал, са сврхом да додатно развије хотели у региону.

1989 Wхарф купио Омни хотели у Северној Америци. Хотел дивизија је била увеже као Омни хотели Асиа-Пацифик, креирање глобалне маркетиншке синергије са Омни бренд. 1996 Wхарф продао Омни хотели Северне Америке и одељење за хотел Хонг Конг је био увеже као група хотела Марцо Поло.

Тренутна локација хотела Марцо Поло су у Хонг Конгу (Марко Поло Хонг Конг, пролаза и принц Хотел), Кини (Марко Поло ПарксидеБеијинг, Марко ПолоWухан, Марко ПолоXиамен, Марко ПолоЈињианг, Марко ПолоСхензхен, Марко ПолоЛингнан Тианди, Фосхананд Марко ПолоЦхангзхоуанд на Филипинима (Марко Поло ПлазаЦебу, Марко ПолоДаваоанд на Марко Поло ОртигасМанила). Ниццоло до Марцо Поло је недавно додата портфеља групе као нову колекцију луксузних. Свој први хотел отворен је у цангду у априлу 2015 и налази се у оквиру међународног финансија трг (ако) у центру града.

Нафтовод један нови хотел Марцо Поло и три нова Ниццоло хотела донеће укупан број у оквиру Марцо Поло портфолио 18 до 2018. Марко ПолоЦхангсхаwилл отворите 2018, док НиццолоЦхонгqингwилл отварање у 1Q 2017, са НиццолоЦхангсхаанд НиццолоСузхоуопенинг у 2018.