Дом > 12 . најбољи вестерн

Бест Wестерн

Најбољи Wестерн Интернатионал, Инц., оператер је најбољи Вестерн хотела андамп; Одмаралишта бренд, послује око 4100 хотели и мотели. Ланац , са својим је седиште фирме инПхоениx, у Аризони, послује 2,163 хотели у инНортх Америци. Бренд је основао М.К. Геуртин 1946. Давид Конг је председник и генерални директор Бест Wестерн и Доротхy Доwлинг је шеф маркетинга официр.

1964 . године, Бест Wестерн је узео први корак ка глобалну експанзију када власници канадске хотела се придружиле систему. Бест Wестерн је затим проширила на Мексико, Аустралија и Нови Зеланд 1976.

У 2002, најбољи Wестерн Интернатионал лаунцхедБест Премиерин западне Европе и Азије. (И друге хотеле у ланцу су били познати асБест западног). У 2011 години, цхаинанд #39; с брендирање системске промењен у Вестерн, најбољи вестерн Плус, андБест на три спрата система: најбоље западне Премиер.Синце то више не послује под једним бренд, Бест Wестерн упоредно изменио његовим слоганом 2011 из андqуот, wорлданд #39; с највећих хотела цхаинандqуот; да андqуот; wорлданд #39; с највећих хотела фамилy.андqуот;