Дом > 11 . убио

Ограничено је убио


Убио Лимитедис wорлданд #39; с највећи интернатионалсервицед ресиденцеоwнер-оператер са више од 26 000 послују сервисиран резиденција јединица у главним градовима, Америка, Азија Пацифик, Европе и тхеПерсиан Гулфрегион. Компанија је такође има преко 16 000 јединица које су у развоју, што је укупно више од 43 000 јединица у више од 270 својства. Свој портфолио обухвата 101 градова широм 29 земаља.

Ограничено на убио је подружница офЦапитаЛанд, један од Асиаанд #39; с највеће компаније за некретнине. И убио је био делистед из тхеСингапоре Еxцхангеин 2008 након обавезног набавке. Неки од разлога навео да су били; андqуот; Убрзани раст у кључним областима куцањем по ЦапитаЛанданд #39; с више естаблисхедреал естатедевелопмент андфинанциал сервицесцапабилитyандqуот; и андqуот; Веће уштеде кроз дијељење услуга и ресоурцесандqуот;.

Имали смо част да буде добављач за брендове испод.

Убио је резиденција


Убио томболу место Сингапур баштине зграда враћена из свом сјају 1950, некадашња је један ексклузивни резиденција, која се налази у области пословних зграда.

Који се налази у пословним окрузима градова Азија Пацифик, Европи и региону Персијског залива, Тхе резиденција убио пружа сервисираног станова за пословне путнике и туристе. Нека од битних својстава укључују Сатхорн Бангкок убио, убио Хуаи Хаи Роад Схангхаи, убио томболу град Пекинг и убио томболу место из Сингапура, који све препозната од стране пословне путник Асиа-Пацифик и Кина награде у 2014 и 2015.

Убио је резиденција пружа опсег сервисираног резиденција категорије које се крећу из студија трособна апартмана. Пословне услуге подршке, састанак и рекреативних објеката налази се већина станова. Већину својстава налазе се у срцу офЦентрал пословне Дистрицтс(ЦБДс).

Сомерсет сервисиран резиденција

Резиденција Сомерсет сервисиран првенствено се налазе на периферији градова широм света. Ови станови се може користити од стране директора или породице на одморе. Они такође пружају различите скупове и ацтивитиесфор гости с времена на време да помогне их да се сместе.

Од пружање пословних услуга повезаних са, већина својстава у оквиру Бренда такође функција енсуите кухиње, одвојене обедовање подручја и удобан стамбени простор. Гости можете бирати из резиденцији типови који трособна јединицама у опсегу од студија.